Velkommen til nytt dansesemester våren 2023!

Postet av Gruppedans den 23. Jan 2023

Endelig kan vi si velkommen til et nytt semester hos OSI Gruppedans! Dette semesteret er det 3 nivåer i alle dansestiler: Jazz, Moderne, Ballett, Hiphop og Girly Style! Som om det ikke var nok kan du også dette semesteret bli med på hvor mange kurs du vil for den samme lave prisen, det kan være ett, to eller fem kurs i uka.


Mandag 30 januar starter prøveukene hos oss. Kom og dans gratis i uke 5 og 6 helt uforpliktende! Sjekk ut timeplanen og møt opp på tiden og stedet som står der - vi fyller opp salene så langt det går. Selve påmeldingen vil åpne i slutten av første prøveuke, altså uke 5, så vær tålmodig rundt dette - vi jobber med det og vil svare alle som melder seg på i løp av uke 6.


Timeplanen ligger nå på nettsiden vår, klikk deg inn og se hvilke klasser du vil prøve ut de neste ukene og melde deg på. 

 

Hva skjer ellers i vår hos Gruppedans? Jo! I vår, som tidligere, har vi show på Chateu Neufs storscene i mai, men om du ikke vil være med der er det helt greit, da er du bare med på de ukentlige dansetimene. Ellers kan du glede deg til flere helge-workshops, filmkvelder, hyttetur +++ sammen med gjengen du blir kjent med utover våren. 

 

Link til priser: https://gruppedans.osi.no/p/50430/forutsetninger-og-priser

Link til timeplan: https://gruppedans.osi.no/p/50432/kursplan

 

Sees på dansetrening snart!

 

Stor klem Styret i OSI GruppedansKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.