Filmkveld med OSI Gruppedans!

Postet av Gruppedans den 1. Jun 2023


Vi arrangerer en siste sosial kveld før vi tar sommerferie! Torsdag 8. juni blir det filmkveld for medlemmer av OSI Gruppedans, og vi setter på vårens forestilling GLOW! Ta med ønsket snacks og drikke <3 Vi ses!!

Glassbaren på Chateau Neuf holder åpent til kl. 00.30, hvis noen ønsker å bli igjen og henge med dansegruppa etter filmkvelden.

Sted: Lillesalen, Chateau Neuf
Tid: 8. juni kl. 19.00
Påmelding: https://facebook.com/events/s/filmkveld-med-osi-gruppedans/5826156177490468/


ENGLISH:

Join our last social event before the summer break! Thursday June 8th, there will be a movie night for members of OSI Gruppedans to watch our latest show GLOW! Bring your own snacks and drinks <3 See you!!

Glassbaren at Chateau Neuf is closing 12.30AM, if you want to stay and hang out with your dance group after the movie night.

Location: Lillesalen, Chateau Neuf
Date and time: June 8th, 7PM
Sign up: https://facebook.com/events/s/filmkveld-med-osi-gruppedans/5826156177490468/

Danseshow våren 2023 er GLOW!

Postet av Gruppedans den 5. Mai 2023

Vi presenterer vårens danseshow GLOW, en heidundrende ode til Eurovision!

OSI Gruppedans åpner dørene for årets danseforestilling på Chateau Neufs storscene 25.mai! 


I år vil vårens dansere ta dere med på en magisk reise gjennom Eurovision sine stormende og klassiske sanger. Her kan du få se våre utrolige dansere opptre som aldri før!! I tillegg, kommer kvelden til å by på masse danseglede og mange originale koreografier som er koreografert av våre eksepsjonelle dansere og instruktører. Ta med deg vennegjengen og/eller familie, og la deg underholde av imponerende ferdigheter og koreografier. Du kan glede deg og være giret for fengende rytmer, party for everybodyyy og masse danseglede. Kom som du er - VI GLEDER OSS!

TID: 25.mai kl. 19:00
STED: Storsalen, Chateau Neuf
BILLETTER: https://www.ticketmaster.no/event/717865

PRIS: kr 120 for voksne og kr 60 for student/honnør/barn (ekskludert gebyr fra Ticketmaster)

FACEBOOK-EVENT: https://www.facebook.com/events/621844672831665?ref=newsfeed

Påmelding V23

Postet av Gruppedans den 3. Feb 2023

Hei!


Påmeldingen åpner i kveld 3. februar kl 19.00 på vår hjemmeside gruppedans.osi.no.

Trykk på "Bli medlem"-knappen i menylinja og fyll ut info, trykk videre, og trykk på alle kursene du skal melde deg på. Send skjemaet og vent på svar!


Alle skal få svar på sine innsendte skjema. Dette kan ta noe tid siden vi gjør alt manuelt. Dermed er også neste uke (uke 6) gratis prøveuke, men fra uke 7 må du ha fått plass for å kunne møte opp på timen. 


Klem styret OSI Gruppedans
Velkommen til nytt dansesemester våren 2023!

Postet av Gruppedans den 23. Jan 2023

Endelig kan vi si velkommen til et nytt semester hos OSI Gruppedans! Dette semesteret er det 3 nivåer i alle dansestiler: Jazz, Moderne, Ballett, Hiphop og Girly Style! Som om det ikke var nok kan du også dette semesteret bli med på hvor mange kurs du vil for den samme lave prisen, det kan være ett, to eller fem kurs i uka.


Mandag 30 januar starter prøveukene hos oss. Kom og dans gratis i uke 5 og 6 helt uforpliktende! Sjekk ut timeplanen og møt opp på tiden og stedet som står der - vi fyller opp salene så langt det går. Selve påmeldingen vil åpne i slutten av første prøveuke, altså uke 5, så vær tålmodig rundt dette - vi jobber med det og vil svare alle som melder seg på i løp av uke 6.


Timeplanen ligger nå på nettsiden vår, klikk deg inn og se hvilke klasser du vil prøve ut de neste ukene og melde deg på. 

 

Hva skjer ellers i vår hos Gruppedans? Jo! I vår, som tidligere, har vi show på Chateu Neufs storscene i mai, men om du ikke vil være med der er det helt greit, da er du bare med på de ukentlige dansetimene. Ellers kan du glede deg til flere helge-workshops, filmkvelder, hyttetur +++ sammen med gjengen du blir kjent med utover våren. 

 

Link til priser: https://gruppedans.osi.no/p/50430/forutsetninger-og-priser

Link til timeplan: https://gruppedans.osi.no/p/50432/kursplan

 

Sees på dansetrening snart!

 

Stor klem Styret i OSI Gruppedans