Om våre Workshops!

OSI Gruppedans arrangerer flere workshops hvert semester! Workshops er åpent for alle, man trenger ikke være medlem av OSI Gruppedans for å delta. Workshops er enkeltstående klasser som ikke bygger på hverandre. Med workshops ønsker vi å spre danseglede til alle som ønker å være med. Ofte holdes workshops i stilene og med instruktørene til våre ordinære kurs, men det kan også dukke opp andre instruktører og stiler, så følg med!

Ønsker du å arrangere en Workshop?

Vil du arrangere en workshop? Ta kontakt med vår workshop-ansvarlig på workshop@gruppedans.osi.no! Vi har ambisjoner om å arrangere mange workshops i løpet av et semester, og er på utkikk etter dansere/instruktører som vil holde en eller flere workshops. Vi har saltid tiltenkt workshops annenhver lørdag (i oddetallsuker) fra 13.30-17.00 på Athletica Nydalen. Hvor mye økonomisk støtte vi gir til instruktørene vil avhenge av tilgjengelige midler og profesjonell erfaring. Om du er interessert i å arrangere en slik workshop må du sende en skriftlig søknad til workshop-ansvarlig som skal inneholde følgende:

  • Ønsket dansestil (det må ikke være en av OSI Gruppedans sine faste dansestiler, men bør være en stil som egner seg for OSI Gruppedans sine medlemmer)
  • Innhold i klassen
  • Litt informasjon om deg som danser og instruktør
  • Eventuelle ønsker om økonomisk støtte for å holde workshop


Vi gleder oss til å høre fra deg!