Faste Dansekurs

Hvert semester arrangerer vi faste dansekurs i alle dansestilene våre - stort sett en fast tid i uka. Akkurat når og hvor de holdes, samt hvem som er instruktør vil variere fra semester til semester - slik er det med frivillig organisert idrett. Vi arrangerer kurs i fem dansestiler: Ballett, Jazz, Hiphop, Girly Style og Moderne, i 3 nivåer.

Nybegynner er for dere som er helt ferske dansere eller som har danset noe tidligere, Litt Øvet er for de som har noe erfaring fra før og kan noen enkle trinn, mens Øvet er for dere som har danset nokså mye og kan grunnleggende teknikk og terminologi. Dersom du er usikker på hvilket nivå som passer for deg, snakk med instruktørene eller møt opp på prøvetreningene i starten av semesteret. 

Vi har begrensede plasser, og noen kurs er mer populære enn andre. Hvert semester stiller alle likt når påmelding åpner - det er førstemann til mølla. Det lønner seg derfor å følge med på Facebook og Instagram for oppdatert informasjon om når påmeldingen for neste semester åpner! 

Lurer du på hvor de forskjellige lokalene er og hvordan du kommer deg dit? // Are you wondering where the classes are held and how to get there?