Forutsetninger, betingelser og priser for medlemskap og deltagelse

For å delta på dansekurs trenger du:

  • medlemskap i OSI (Oslostudentenes idrettsklubb) og medlemskap i OSI Gruppedans. Ler mer om fremgangsmåten for registering her.  
  • adgangskort eller medlemskap til treningssenter-kjeden "SiO Athletica" (dersom du tar et eller flere kurs som holdes i SiO sine saler, sjekk kursplanen).Dette må du ordne selv direkte med SiO (se Priser og vilkår hos SiO Athletica).

 

Øvrige betingelser:

  • Det er 18-års aldersgrense for å delta på våre dansekurs og arrangementer.
  • Vi forventer regelmessig oppmøte på dansekursene du melder deg på. Ettersom alle danserne jobber felles mot showet i slutten av semesteret, skaper det problemer for både instruktør og dansere om enkeltindivider har for mye fravær. Snakk med instruktøren din om hva hun/han synes er for mye fravær.
  • OSI Gruppedans tar seg friheten til å ta bilder av medlemmer og deltagere på alle arrangementer, som kan brukes til promotering av foreningen

Andre arrangementer fra OSI Gruppedans kan du se her. Noen av disse er åpne også for ikke-medlemmer, men dette spesifiseres for hvert arrangement.Priser for medlemskap

Pris per semester består i: 

Medlemskap i OSI      +     medlemskap i OSI Gruppedans     (+ evt. avgift hos SiO Athletica)


OSI: 

Student                                 120 kr + administrasjonsgebyr
Ikke-student 300 kr + administrasjonsgebyr 


OSI Gruppedans: 

Student 450 kr + administrasjonsgebyr
Ikke-student900 kr + administrasjonsgebyr 

Prisen er den samme uavhengig av antall kurs. Kjøp refunderes ikke.


SIO Athletica: 

OSI (Oslostudentenes Idrettsklubb) og SIO (Studentsamskipsnaden SIO) er to ulike organisasjoner. De fleste av våre kurs foregår på treningssenterne til SiO Athletica (se kursplanen - hvis stedet der kurset ditt foregår heter noe med "Athletica" i navnet, så er det hos et treningssenter til SiO Athletica). For deltagelse på disse kursene må du betale for adgang til treningssentrene - i tillegg til medlemskap i OSI og i OSI Gruppedans.

Les om deres priser og betalingsvilkår her: Priser og vilkår hos SiO Athletica.

Inkludert i medlemskap i OSI Gruppedans:

  •  Deltagelse på dansekurs (etter du har fått bekreftet din søknad om kursplass!)
  •  Deltagelse på show og fritreninger
  •  Medlemskap i Norges Danseforbund

Ikke inkludert:

  • Sosiale og idrettslige arrangementer som dansefester, hytteturer og workshops - prisene for disse varierer og publiseres på egne sider
  • Adgang til treningsstudioene til SiO Athletica (det er her våre kurs og en del av workshopene foregår) - det må du ordne selv direkte med SIO Athletica. Forutsetning for å få tilgang til kursene som foregår der!