FAQ

Her er noen ofte stilte spørsmål og svar. Ta direkte kontakt hvis det fremdeles er noe du lurer på!


Hvor melder jeg meg på?

Her på hjemmesiden vår under fanen "BLI MEDLEM!". Fyll inn navn og kontaktinformasjon, og velg de kursene du ønsker å gå på! I løpet av kort tid vil du få en bekreftelse på mail om hvilke kurs du har fått plass på. OBS! Påmeldingen åpner i løpet av prøveukene, tidspunkt annonseres på sosiale medier.

Hvor mye koster det?

Oppdatert informasjon om priser finner du her: Forutsetninger og priser. For det samme beløpet kan du ta så mange kurs du vil hos oss! For kursene som holdes på SiO Athletica må du betale for adgang til treningssentrene  tillegg til medlemskap i OSI og i OSI Gruppedans.

Hvordan blir jeg en del av styret?

Nytt styre velges på årsmøtet i desember, du kan i forkant sende en melding eller mail til styret og melde din interesse.

Hvordan blir jeg en del av en komite? 

Ønsker du å bli med i en komite kan du sende oss en melding eller mail og melde din interesse, du vil da få vite om det er ledig plass i en komite.

Hvilket nivå skal jeg velge?

Vi oppfordrer alle som er usikre på hvilken stil og hvilket nivå å prøve ut selv under prøveukene. Her kan du snakke med instruktøren og få råd direkte fra dem. 

Hva om jeg ikke kan komme en gang?

Det forventes at det er regelmessig oppmøte, men har du ikke muligheten til å møte opp på trening må du gi beskjed og gjøre en avtale direkte med instruktøren din. I de to første ukene (etter prøveukene) vil du miste plassen din om du ikke møter og ikke gir beskjed. Dette er fordi vi har mange ivrige dansere på venteliste.

Hva trenger jeg av utstyr?

Vi er opptatt av å være en forening for alle, og krever ikke danseutstyr til klassene våre. Vi anbefaler å komme i treningstøy og passende sko. Mer trenger du ikke!

Hva er showet, og må jeg være med på show?

Vi avslutter hvert semester med et danseshow på Chateau Neuf hvor danseklassene viser frem koreografi de har jobbet med i løpet av semesteret.  Du trenger ikke å delta på show for å gå på våre dansekurs. Å være med på showet er helt frivillig, men veldig gøy!

Hva er forskjell på kurs og workshop?

For å delta på ordinære kurs må man være medlem i OSI Gruppedans, og kursene har klasser hver uke som bygger på hverandre. Workshop er en enkeltklasse, uavhengig av ordinære kurs, og krever egen påmelding. Workshops krever ikke medlemskap i OSI Gruppedans, det er et arrangement åpent for alle! Hvis klassen holdes på et athletica senter må du selv ordne inngang på athletica, dette gjelder både for ordinære kurs og workshop.