Velkommen til medlemsmøte!

Postet av Gruppedans den 15. Nov 2020


Hei og velkommen til medlemsmøte!

 

DATO: 16 desember

TID: kl. 18:00

HVOR: Zoom

 

Medlemsmøtet er det øverste organet innad i OSI Gruppedans, hvor alle medlemmer har mulighet til å forme klubben og hva vi skal jobbe med fremover. Har du innspill til kursene, arrangementene eller klubben? Kom på medlemsmøtet, still til et verv og si din mening!

 

Som styremedlem har du en stor påvirkningskraft i videreutviklingen av klubben. Informasjon om de ulike vervene man kan stille til, vil bli lagt ut i sosiale medier i forkant. Det er også mulig å ta kontakt med nåværende styre, hvis du har noen spørsmål om et styreverv eller andre spørsmål (https://gruppedans.osi.no/p/50560/styret). Om du ikke ønsker å stille til et verv, har du muligheten til å bestemme hvem som skal ta avgjørelsene for klubben det neste året!

 

Dersom man har innspill til saker som skal tas opp på medlemsmøtet, må disse sendes på mail til leder@gruppedans.osi.no innen 1. desember. Sakspapirer og Zoom-link vil bli sendt ut en uke før møtet.

 

Det er kun de som har vært medlem av OSI Gruppedans våren 2020 og/eller høsten 2020 som har møte- og stemmerett.

 

PS! Alle medlemmer som deltar på møtet vil være med i trekningen av et "OSI Gruppedans"-handlenett!

 

Håper vi ses på medlemsmøtet!


Med vennlig hilsen,

OSI Gruppedans

Velkommen til nytt semester!

Postet av Gruppedans den 21. Aug 2020

Etter et vårsemester som ikke gikk som planlagt, gleder vi veldig til å endelig danse med både nye og gamle dansere igjen! Vi tilbyr kurs i hiphop, jazz, moderne og ballett - i tre ulike nivåer (nivå 1, 1-2 og 2).


INFORMASJON OM PRØVETIMENE

I uke 36 har du muligheten til å teste de ulike kursene helt gratis! Prøvetimene i år holdes utendørs slik at vi kan ta hensyn til smitteverntiltakene. Skal du delta på en eller flere prøvetime(r), les nøye:

- Prøvetimene blir på ca. 30 min.

- Husk joggesko til alle stiler, også ballett.

- I høst må man melde seg på prøvetimene på forhånd, slik at vi har oversikt over hvor mange som deltar.

- Vi kan ikke garantere at alle som melder seg på på forhånd får plass. Du vil få en bekreftelse på mail hvis du har fått plass.

 - Vær forberedt på at timene kan avlyses, hvis det er dårlig vær. 

- Kan du ikke møte opp på timen likevel, send oss en melding slik at vi kan gi plassen videre.


På grunn av den nåværende smittesituasjonen er det flere hensyn alle deltakere må ta:

- Hvis du har forskjølelsessymptomer eller er syk, må du holde deg hjemme.

- Vi har redusert antallet deltakere på kurs slik at det skal være enkelt å holde minimum 1 meter avstand. Vi ber om at alle følger dette.

- Alle må registrere seg på prøvetimen de vil delta på, slik at dersom det skulle bli et smitteutbrudd, har vi muligheten til å bidra med oppsporing i etterkant.


STED VIL BLI ANNONSERT PÅ VÅRT FACEBOOK-ARRANGEMENT > HER <. 


LINK FOR PÅMELDING TIL PRØVETIMER: https://forms.gle/qKSWfw8WFXmT343B9KURSPLAN ETTER PRØVEUKEN

Timeplanen og påmeldingsskjemaet over gjelder kun for prøveuken i uke 36. For å se timeplanen etter prøveuken, trykk HER. Informasjon om påmelding for resten av semesteret kommer senere.


Vi gleder oss masse til å se nye og gamle dansere igjen!

OSI Gruppedans

VIKTIG Korona-informasjon / IMPORTANT Corona information

Postet av Gruppedans den 11. Mar 2020

Etter anbefaling fra Oslo idrettskrets har Hovedstyret i OSI besluttet at all aktivitet skal stoppes inntil videre. 

Det er med tungt hjerte vi må avlyse alle kurs på ubestemt tid. Det vil bli lagt ut tutorials for koreografiene i facebookgruppene, slik at selv om organisert idrett ikke er mulig i denne situasjonen, skal vi prøve å gjøre det mulig med danseglede hjemme i stua. På denne måten holder vi også mulighetene åpne for et show på et senere tidspunkt, hvis forholdene skulle tillate det. Vi vurderer situasjonen løpende etter råd fra FHI. Derfor må man følge med på informasjon som blir gitt på mail og på Facebook. Vi håper alle har forståelse for denne ekstraordinære situasjonen. 


///ENGLISH///

After recommendations from Oslo sports circuit, the main board of OSI has decided that all activity will be stopped until further notice. 

It is with a heavy heart we have to cancel all courses for an indefinite time. Tutorials for the choreographies will be posted in the facebook groups, so that even though organized sports is not possible in this situation, we can still try to keep the joy for dance alive at home in our living rooms/bedrooms. This will also keep the possibility for a show at the end of the semester open, if the conditions allow it. We are continuously assessing the situation after advice from NIPH. Therefore, you should pay attention to the information from us on mail and on Facebook. We hope you all understand this decision in this extraordinary situation.