Medlemsmøte 2022

Postet av Gruppedans den 9. Nov 2022

Hei alle medlemmer av OSI Gruppedans!

 

Vi ønsker å minne om medlemsmøte ! På medlemsmøtet får du innsyn i hva vi har gjort dette siste året og bli med å vedta hva vi skal gjøre det neste året. Det skal også velges et nytt styre. Her kan alle medlemmer stille. Vi ønsker å se hvem som har interesse for de ulike vervene året 2023. Send oss en mail eller en melding på instagram om du kan se for deg å sitte i styret! Det er ikke forpliktende før man eventuelt blir valgt på medlemsmøte. 

 

DATO: 23. november 2022

TID: Kl 18:00

STED: Møterom 1 etasje Domus Athletica

 

Det blir pizza, pepperkaker og hygge <3 Vi håper å se deg på møtet!

 

For mer informasjon, sjekk ut Facebook-arrangementet vårt: 

https://fb.me/e/3bljeSmBh

 

SAKSLISTE MEDLEMSMØTE

1. Godkjenning av innkalling, oppmøtte og saksliste

 

2. Gjennomgå årsrapporten

Årsrapporten oppsummerer året som har gått og hva Gruppedans har gjort i 2022.

 

3. Gjennomgå økonomien det siste året

Økonomiansvarlig oppsummerer hvordan økonomien har endret seg.

 

4. Budsjett for 2023 

Budsjettforslag for det neste året skal vedtas. 

 

7. Mål for 2023

Målsetning for det neste året skal vedtas.

 

8. Valg av nytt styre og komitémedlemmer

Det nye styret skal velges, samt fylle ledige verv i komitéene. 

 

9. Eventuelt

 

 

Med vennlig hilsen,

styret i OSI Gruppedans

Medlemsmøte 2022!

Postet av Gruppedans den 23. Okt 2022

Hei og velkommen på medlemsmøte 2022!


DATO: onsdag 23. november 2022

TID: Kl. 18:00

HVOR: Domus Athletica, møterom 1. etasje

 

Medlemsmøtet er det øverste organet innad i OSI Gruppedans, hvor alle medlemmer har mulighet til å forme klubben og hva vi skal jobbe med fremover. Har du innspill til kursene, arrangementene eller klubben? Har du lyst til å være med på å bestemme hva vi skal gjøre det neste året? Kom på medlemsmøtet og si din mening! Dersom du har vært medlem i OSI Gruppedans våren 2022 og/eller høsten 2022 har du både møte- og stemmerett.

 

På medlemsmøtet kan man også stille til verv i styret og i komiteene/frivillig-gruppen vår. Med et verv i klubben er du garantert nye venner og nye erfaringer! Informasjon om de ulike vervene finner du på vår instagram under highlights. Det er også mulig å ta kontakt med nåværende styre, hvis du har noen spørsmål om et styreverv eller andre spørsmål (gruppedans.osi.no/p/50560/styret).

 

Hvis du ikke har noen sterke meninger eller har lyst til å stille til verv, så er du fortsatt hjertelig velkommen! Vi skal spise pizza, pepperkaker og kose oss med julestemning! Vi håper vi ser akkurat deg! <3

 

Dersom man har innspill til saker som skal tas opp på medlemsmøtet, må disse sendes på mail til leder@gruppedans.osi.no innen 8. november 2022.

 

NB! Dette møte er bare på norsk. 


English: For our English members, this is a meeting in Norwegian ONLY :) We will host a Christmas viewing of the show in december to end this semester so hopefully we will see you there <3

 

Med vennlig hilsen,

Styret i OSI Gruppedans


Facebook-event: https://fb.me/e/3bljeSmBh 
OSI Gruppedans inviterer til forestillingen DREAM ON!

Postet av Gruppedans den 16. Okt 2022


Høstens semester er godt i gang og vi gleder oss til et spektakulært show på Chateau Neufs storscene 15. november! Kvelden kommer til å by på originale koreografier som er koreografert av våre fantastiske instruktører og dansere.  

I høst vil danserne ta dere med på en drømmende reise gjennom alt fra dagdrømming om rikdom og velstand til grusomme mareritt. 

Dra med deg familien og vennegjengen, og la deg underholde av imponerende ferdigheter og koreografier. Forsvinn inn i drømmenes verden av transe, fantasi og stor danseglede. Kom som du er - VI GLEDER OSS!  TID: 15.november kl. 19.00
STED: Storsalen, Chateau Neuf
BILLETTER: Kommer snart
PRIS: kr 60 for studenter og 120 for voksne (ekskludert gebyr fra Ticketmaster, link kommer snart)

 

OSI Gruppedans er en danseklubb for Oslo-studenter under OSI-paraplyen (Oslostudentenes idrettsklubb) som tilbyr dansekurs innen moderne, jazz, klassisk ballett, hiphop og hiphop girly style hvert semester. Det er delt inn i ulike nivå slik at alle kan få seg en utfordring og ha det gøy! Vi jobber mot en danseforestilling hvert semester hvor danserne får stå på en scene og skinne som de stjernene de er!

 

_________________________________________

 

 

OSI Gruppedans invites you to the dance show DREAM ON!

The fall semester is well underway, and we are looking forward to a spectacular show on the big stage at Chateau Neuf on 15th of November. The evening will offer original choreographies choreographed by our amazing instructors and dancers.  

This fall, the dancers will take you on a dreamy journey through anything from daydreaming about wealth and prosperity to gruesome nightmares.

Bring your family and friends and let yourself be entertained by impressive skills and choreographies. Dive into the dreamworld of trance, fantasy and a big joy of dance. Come as you are - WE ARE EXCITED!  


TIME: 15th of November at 19:00 hr
PLACE: The Big Stage, Chateau Neuf
TICKETS: Coming soon
PRICE: kr 60 for students and kr 120 for adults (excluding ticket fee from Ticketmaster, link coming later)


OSI Gruppedans is a dance club for students located in Oslo, under OSI (Oslostudentenes idrettsklubb), and we offer dance courses in hiphop, girly style, jazz, modern and ballet. We divide the courses into three levels so everyone can have fun and find a challenge! Every semester we work towards a dance show where our dancers can get up on the stage and shine like the stars they are! 


Workshops! | Moderne - Hiphop - Girly Style

Postet av Gruppedans den 12. Sep 2022


Vi arrangerer dansedag med tre workshops! Du kan bli med på en av klassene eller alle tre, det koster bare 50 kr per klasse! Det er åpent for ALLE danseglade å bli med - enten du er medlem i foreningen vår eller ikke. Man melder seg på via linken i arrangementet! Påmeldingen er bindende.

NB! Hvis du ikke er medlem hos Athletica fra før må du i tillegg betale drop-in hos Athletica Nydalen der timen holdes (120 kr/student og 220 kr/ikke-student).


Instruktører: Sandra Skoglund Jacobsen (Moderne), Anette Børstad (Hiphop Girly Style) og Zaneta Brzozowska (Hiphop)

Når: Lørdag 1. oktober
 MODERNE KL. 13:30 - 14:30
 GIRLY STYLE KL. 14:30 - 16:15
 HIPHOP KL. 16:30 - 18:15

Hvor: Athletica Nydale (Sandakerveien 116)
 Pris: 50 kr per kurs (+ 13kr admingebyr)
 Nivå: Åpent nivå (Litt øvet) for alle klassene

 

✨LINK FOR PÅMELDING MODERNE✨:http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...

✨LINK FOR PÅMELDING GIRLY STYLE✨:http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...

✨LINK FOR PÅMELDING HIPHOP✨:http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...

 

______________________________

 

We are hosting a day of dance! On Saturday 1st of October, you can join three different workshops! It will only cost 50 NOK per class.

The workshop is open for anyone who loves to dance - no matter if you are a member in OSI Gruppedans or not. You sign up through the link in the event.

NB! If you are not already a member at Athletica, they will also charge a drop-in fee for entry to their building (120 NOK/student and 220 NOK/Non-student).

 

Dancers: Sandra Skoglund Jacobsen (Modern), Anette Børstad (Hiphop Girly Style) and Zaneta Brzozowska (Hiphop)

Where: Athletica Nydalen
 When: October 1st
 MODERN AT 13:30 - 14:30
 GIRLY STYLE AT 14:30 - 16:15
 HIPHOP AT 16:30 - 18:15

Price: 50 NOK per class (+13 NOK adminfee)
 Level: Open - intermediate

 

✨LINK FOR SIGN UP MODERN✨http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...

✨LINK FOR SIGN UP GIRLY STYLE✨http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...

✨LINK FOR SIGN UP HIPHOP✨http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...

 

 

Prøveukene oppsummert!

Postet av Gruppedans den 4. Sep 2022

Vi legger bak oss to hele uker med åpne prøvetimer. Og for et eventyr det har vært å se dansesalene bli fylt opp igjen av ivrige dansere! Vi kan stolt si at hele 560 (!) danseglade har besøkt oss disse ukene. Det er helt sjukt stas! Med så stor pågang og interesse som det dere viser oss så får vi stor motivasjon til å jobbe for at enda flere skal få plass neste semester. 

 

Våre mest besøkte timer var alle hiphoptimer og modernetimer med oppimot 35 stykk per time! 

 

Når det gjelder påmeldingen vår er alle timer fulltegnet. Vi har mottatt godt over 300 søknader som vi har behandlet. Tips: Det er fremdeles ledige plasser på ventelistene hvis du ikke har meldt deg på enda! De neste 2 ukene bør alle på ventelister følge med i mailen sin om det dukker opp mail fra oss:)

 

Vi ser frem til et langt og morsomt semester sammen med dere <3 

 

Klem fra styret! 

Bilde: Øyeblikk fra prøveukene
Nytt semester!

Postet av Gruppedans den 15. Aug 2022


Endelig kan vi si velkommen til et nytt semester hos OSI Gruppedans! Dette semesteret er det danseklasser i Jazz, Moderne, Ballett, Hiphop og Hiphop Girly Style! Alle stilene har tre nivåer, med unntak av Hiphop Girly Style som har to. Som om det ikke var nok kan du også dette semesteret bli med på hvor mange kurs du vil for den samme lave prisen, det kan være ett, to eller fem kurs i uka! 

 

Timeplanen ligger på nettsiden vår, klikk deg inn og se hvilke klasser du vil prøve ut de neste ukene og melde deg på. 

 

Mandag 22 august starter prøveukene hos oss. De er i uke 34 og 35, og alt er gratis og uforpliktende. Bare kom og møt opp, vi kan endelig fylle salene uten å tenke på meteren!

 

Påmeldingen vil åpne i slutten av første prøveuke, altså uke 34, så vær tålmodig rundt dette - vi jobber med det! Det fine er at uten koronaregler har vi økt kapasitet og flere vil kunne bli med på kursene våre enn tidligere. 

 

I høst som tidligere har vi show på Chateu Neufs storscene i november, men om du ikke vil være med der er det helt greit, da er du bare med på de ukentlige dansetimene. 

 

Ellers kan du glede deg til flere helge-workshops og filmkvelder sammen med gjengen du blir kjent med utover høsten, og danseglade studenter fra de andre kursene.

 

Link til priser: https://gruppedans.osi.no/p/50430/forutsetninger-og-priser

Link til timeplan: https://gruppedans.osi.no/p/50432/kursplan

 

Sees på trening i høst!

 

Stor klem Styret i OSI Gruppedans

Workshop i Girly Style og HipHop

Postet av Gruppedans den 21. Mai 2022

Dansere: Christina Marie Skogheim (Girly Style) og Juni Marie Benjaminsen (Hiphop)
Når: Lørdag 28. mai
GIRLY STYLE Kl. 13:30-15:00, HIPHOP Kl. 15:30-17:00
Hvor: Athletica Nydalen
Pris: 50 kr for Girly Style og 50 kr for Hiphop
Nivå: Åpent nivå (Litt øvet) for begge klassene

✨LINK FOR PÅMELDING GIRLY STYLE✨:http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...
✨LINK FOR PÅMELDING HIPHOP✨:http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...

Bli med oss på en knakende god danselørdag! Vi arrangerer dansedag med to workshops. Lørdag 28. mai er det først danseklasse i Girly Style, og så kjører vi på videre med danseklasse i Hiphop! Du kan bli med på en av klassene eller begge to, det koster bare 50 kr per klasse!

Det er åpent for ALLE danseglade å bli med - enten du er medlem i foreningen vår eller ikke. Man melder seg på via linken i arrangementet! Påmeldingen er bindende.

NB! Hvis du ikke er medlem hos Athletica fra før må du i tillegg betale drop-in hos Athletica Nydalen der timen holdes (120 kr/student og 220 kr/ikke-student).

GIRLY STYLE MED CHRISTINA
Christina har årelang danseerfaring. Hun har vært med i Den Norske Operaens "På tå hev"-prosjekt, vunnet medaljer i internasjonale mesterskap, og deltatt og koreografert for flere store oppsetninger i Sydney, Australia. 🤩

Hennes mål som instruktør er å bidra til bygge selvtillit gjennom koreografi og å hjelpe folk å slippe seg løs. Hun legger mye fokus på «grove» og «sass» i sine koreografier, og er opptatt av at dansetimene skal være gøy å være med på, og samtidig gi danserne en god utfordring.

HIPHOP MED JUNI
Juni har danset hiphop i flere år. Hun startet sin dansereise hos Quick Style studio og er nå instruktør for Hiphop Øvet hos OSI gruppedans. Dansestilen hennes er variert og hun er glad i alt fra old school hiphop til mer moderne koreografier.

Power og attitude er ord som beskriver dansen hun kommer til å lære bort på workshopen. Det er en energisk dans som passer alle kjønn. 🤩

English//

Who: Christina Marie Skogheim (Girly Style) and Juni Marie Benjaminsen (Hiphop)
Where: Athletica Nydalen
When: Saturday May 28th
GIRLY STYLE at 13:30-15:00, HIPHOP at 15:30-17:00
Price: 50 NOK per class
Level: Open - intermediate

✨LINK FOR SIGN UP GIRLY STYLE✨:http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...
✨LINK FOR SIGN UP HIPHOP✨:http://gruppedans.osi.no/events/ticketcart...

Join us for an excellent Saturday afternoon! We are hosting a day of dance! On Saturday 28th of May, you can join workshop in Girly Style and workshop in Hiphop back to back! You can join both classes if you want or just one of them ❤ It will only cost 50 NOK per class.

The workshop is open for anyone who loves to dance - no matter if you are a member in OSI Gruppedans or not. You sign up through the link in the event. The registration is binding, but should you get sick and can’t participate, we will give you a refund.

NB! If you are not already a member at Athletica, they will also charge a drop-in fee for entry to their building (120 NOK/student and 220 NOK/Non-student).

Program til Throwback

Postet av Gruppedans den 11. Mai 2022

I år har vi gjort en liten vri fra tidligere, og tilbyr digitalt program! Det kan finnes enten på linken eller QR-koden under, og vi ønsker dere en nydelig forestilling!


Link: https://bit.ly/3kYtQF2
OSI Gruppedans inviterer til danseforestillingen THROWBACK!

Postet av Gruppedans den 28. Apr 2022


Dette semesteret har instruktørene våre blitt inspirert av tidligere tidsepoker, sanger, kulturfenomener og perioder i livet. Danseshowet kommer garantert til å by på mange kjente tilbakeblikk og aha-opplevelser, og ikke minst forrykende opptredener fra de fantastiske danserne våre! Få med deg familien og vennegjengen, ta plass i Storsalen og la deg underholde av imponerende ferdigheter og koreografier med høy underholdningsfaktor.

VI GLEDER OSS!

Dørene åpner: 18:30
Forestillingsstart: 19:00
Varighet : 90 min

BILLETTER:  👉https://www.ticketmaster.no/event/throwback-billetter/688127👈

NB!

Billetter kan KUN kjøpes via ticketmaster, i forkant av forestillingen. Det er IKKE mulighet for å kjøpe billetter i døren.

Workshop med OSI Gruppedans!

Postet av Gruppedans den 21. Mar 2022

//ENGLISH BELOW//

Instruktør: Christina Marie Skogheim
Når: Lørdag 2. april
HIPHOP GIRLY STYLE Kl. 13:30-15:15, LYRISK JAZZ Kl. 15:30-17:15
Hvor: Athletica Nydalen
Pris: 50 kr for Hiphop og 50 kr for Jazz
Nivå: Åpent nivå (Litt øvet) for begge klassene


Bli med oss på en knakende god danselørdag! Vi arrangerer dansedag med to workshops. Lørdag 2. april er det først danseklasse i Hiphop Girly Style, og så kjører vi på videre med danseklasse i Lyrisk Jazz! Begge klassene med vår flotte instruktør Christina Marie Skogheim. Du kan bli med på en av klassene eller begge to, det koster bare 50 kr per klasse!

Det er åpent for ALLE danseglade å bli med - enten du er medlem i foreningen vår eller ikke. Man melder seg på via linken under, og påmeldingen er bindende. NB! Hvis du ikke er medlem hos Athletica fra før må du i tillegg betale drop-in hos Athletica Nydalen der timen holdes (120 kr/student og 220 kr/ikke-student).

Christina har årelang danseerfaring. Hun har vært med i Den Norske Operaens "På tå hev"-prosjekt, vunnet medaljer i internasjonale mesterskap, og deltatt og koreografert for flere store oppsetninger i Sydney, Australia. Ikke annet enn imponerende, rett og slett! Nå er hun student, og instruktør i Hiphop Girly Style og Hiphop Nybegynner/Litt øvet II hos oss!


Påmelding Hiphop Girly style

Påmelding Lyrisk Jazz

Link til Facebook-arrangement

 

 //ENGLISH//

Instructor: Christina Marie Skogheim
Where: Athletica Nydalen
When: Saturday April 2nd
HIPHOP GIRLY STYLE at 13:30-15:15, LYRICAL JAZZ at 15:30-17:15
Price: 50 NOK per class
Level: Open - intermediate


Join us for a Saturday of dance! We are arranging a day of dance with two workshops. On Saturday April 2nd there will first be a class of Hiphop Girly Style, and then class of Lyrical Jazz. Both the classes are lead by our wonderful instructor Christina Marie Skogheim. You can join one of the classes or both, it only costs 50 kr per class!

The workshops are open for ALL who love dance to participate – if you are a member of our organization or not. You register via the link underneath, and registration is binding. NB! If you are not member of the Athletica Gyms, you will have to pay for drop-in at Athletica Nydalen Where the class is held (120 kr for students and 220 for non-students).

Christina has loneg experience within dance. She has been a part of The Norwegian Opera’s “På tå hev”-project, won medals in international competitions, and participated and choreographed for several productions in Sydney, Australia. Nothing short of impressive, to say the least! Now she is a student, and is an instructor in Hiphop Girly Style and Hiphop Nybegynner/Litt Øvet II with us!

 

Sign-up Hiphop Girly style

Sign-up Lyrisk Jazz

Link to Facebook-event

 
Filmkveld med OSI Gruppedans!

Postet av Gruppedans den 9. Mar 2022

Vi arrangerer filmkveld for våre medlemmer, torsdag denne uken! Du kan sende inn forslag til film i vår story på Instagram, og meld deg som interessert i facebook-arrangementet (lenket under for å få med deg oppdatert informasjon!

https://fb.me/e/1JJcDfe4K