Medlemsmøte 2022!

Postet av Gruppedans den 23. Okt 2022

Hei og velkommen på medlemsmøte 2022!


DATO: onsdag 23. november 2022

TID: Kl. 18:00

HVOR: Domus Athletica, møterom 1. etasje

 

Medlemsmøtet er det øverste organet innad i OSI Gruppedans, hvor alle medlemmer har mulighet til å forme klubben og hva vi skal jobbe med fremover. Har du innspill til kursene, arrangementene eller klubben? Har du lyst til å være med på å bestemme hva vi skal gjøre det neste året? Kom på medlemsmøtet og si din mening! Dersom du har vært medlem i OSI Gruppedans våren 2022 og/eller høsten 2022 har du både møte- og stemmerett.

 

På medlemsmøtet kan man også stille til verv i styret og i komiteene/frivillig-gruppen vår. Med et verv i klubben er du garantert nye venner og nye erfaringer! Informasjon om de ulike vervene finner du på vår instagram under highlights. Det er også mulig å ta kontakt med nåværende styre, hvis du har noen spørsmål om et styreverv eller andre spørsmål (gruppedans.osi.no/p/50560/styret).

 

Hvis du ikke har noen sterke meninger eller har lyst til å stille til verv, så er du fortsatt hjertelig velkommen! Vi skal spise pizza, pepperkaker og kose oss med julestemning! Vi håper vi ser akkurat deg! <3

 

Dersom man har innspill til saker som skal tas opp på medlemsmøtet, må disse sendes på mail til leder@gruppedans.osi.no innen 8. november 2022.

 

NB! Dette møte er bare på norsk. 


English: For our English members, this is a meeting in Norwegian ONLY :) We will host a Christmas viewing of the show in december to end this semester so hopefully we will see you there <3

 

Med vennlig hilsen,

Styret i OSI Gruppedans


Facebook-event: https://fb.me/e/3bljeSmBh 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.