Workshop!

Workshop!


Arrangør: Gruppedans
Påmeldingsfrist: 27.04.2024 17:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 64,00 inkl. avgifter

Vi er klare for ny workshop! Denne gangen er det to av våre egne instruktører som gleder seg til å holde workshop. Som alltid er workshop åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer, så ta med deg en venn eller fem og kom dans med oss! 

Det koster 50 kr for en workshop, og 75 kr for begge, i tillegg kommer er admingebyr. 


Dansere: Christina (Contemporary Jazz) og Juni Marie (Girly Style)


Når: Lørdag 27. april

CONTEMPORARY JAZZ kl. 13.30-15.00, nivå - litt øvet/øvet

GIRLY STYLE kl. 15.15-16.45, nivå - litt øvet/åpent

Hvor: Athletica Nydalen (Sandakerveien 116)

Pris: 50kr for en klasse, 75 kr for begge (+14 kr admingebyr). Obs! Vi refunderer ikke kjøpte billetter!


Begrenset med plasser!

NB! Hvis du ikke er medlem hos Athletica fra før må du i tillegg betale drop-in hos Athletica Nydalen der timen holdes (120 kr/student og 220 kr/ikke-student).

Merk at OSI Gruppedans tar seg friheten til å ta bilder av medlemmer og deltagere på alle arrangementer, som kan brukes til promotering av foreningen.


Contemporary Jazz med Christina: 

I denne klassen er fokuset på dynamikk og musikalitet! Sangen til koreografien heter This Mountain og handler om hvordan møte tøffe utfordringer. Målet er at danserne får utforsket hvordan dynamikk og musikalitet kan brukes til å kommunisere et budskap gjennom koreografi, samtidig som de føler seg inspirert og oppmuntret til å ta fatt på utfordringer de står i.

Om instruktøren: 

Christina er en dyktig instruktør med lang fartstid i OSI Gruppedans. Hun har undervist i både jazz og girly øvet. Hun studerer jus på UiO, men har lang erfaring med dans og danseundervisning, blant annet fra Australia.


Girly Style med Juni Marie: 

Denne workshopen handler om danseglede og selvtillit. Rytme, bevegelighet og frihet vil være fokus i timen. Vi starter med ulike oppvarmingsøvelser og avslutter med å lære en koreografi. Vi skal danse til Truth or Dare av Tyla, en sang som er garantert til å kickstarte sommerfølelsen.

Om instruktøren:

Juni Marie har en bachelor i Medier og Kommunikasjon og jobber fulltid i produksjonsselskapet VJUS. Hun har vært instruktør i OSI Gruppedans i 5 semester. Hun drev med kunstløp frem til hun var 18 år, og har  gjennom det danset hele livet. Nå trives hun mest med hiphop og andre lignende sjangere, men har også kjennskap til mer lyriske stiler gjennom skøytingen. Hun startet å danse hiphop i 2017, og har vært en del av Gruppedans siden 2020. ENGLISH:

We are ready for a new workshop! Whether you're a beginner or experienced, everyone is welcome - non-members too! Bring a friend or two! This time we bring you Contemporary Jazz and Girly Style, and are looking forward to seeing you there! 


You can join one or both classes, and each class costs 50 NOK (75 NOK for both). It's open to EVERYONE who loves dancing, whether you are a member of our association or not.


Dancers: Christina (Contemporary Jazz) and Juni Marie (Girly Style)

When: 27th of April

Contemporary Jazz: 13:30 - 15:00, level - intermediate/advanced

Girly Style: 15:15 - 16:45, level - intermediate/open

Where: Athletica Nydalen (Sandakerveien 116)

Price: 50 NOK for one class, 75 NOK for both (+ 14 NOK administrative fee). Note! We do not refund tickets!

Limited spots available!


Note: If you are not already a member of Athletica, you will also need to pay a drop-in fee at Athletica Nydalen, where the class is held (120 NOK for students and 220 NOK for non-students).


OSI Gruppedans takes the liberty of taking pictures of members and participants at all events that can be used in advertising.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.