Danceweek!

Danceweek!


Arrangør: Gruppedans
Påmeldingsfrist: 08.06.2024 19:30

Tid


Pris

Påmelding fra kr 50,00 inkl. avgifter

For første gang inviterer OSI Gruppedans til en hel uke med workshops! Du kan få prøve deg på mange ulike stiler, fra Girly Style til musikaldans. Våre workshops er åpne for alle uansett om du er medlem eller ikke. OBS! Klassene holdes på uike tidspunkter og ulike steder, så se nøye på oversikten under!


Pris: 

1 klasse: 50 kr

2 klasser: 95 kr

3 klasser: 135 kr

Ukespass (4-7 klasser): 170 kr


Du må selv huke av på de klassene du ønsker å delta på, om du skulle endre mening så send en mail til workshop@gruppedans.osi.no


NB! Hvis du ikke er medlem hos Athletica fra før må du i tillegg betale drop-in hos Athletica Nydalen der timen holdes (120 kr/student og 220 kr/ikke-student).

Merk at OSI Gruppedans tar seg friheten til å ta bilder av medlemmer og deltagere på alle arrangementer, som kan brukes til promotering av foreningen.


ENGLISH: 

We invite you to a whole week of workshops! Our workshops are open to all, both members and non-members. Note that the classes are held at different times and places. 

If you are not already a member of Athletica, you will also need to pay a drop-in fee at Athletica Nydalen, where the class is held (120 NOK for students and 220 NOK for non-students).

OSI Gruppedans takes the liberty of taking pictures of members and participants at all events that can be used in advertising.TIMEPLAN FOR DANCEWEEK:

Mandag 3. juni: GIRLY STYLE MED ANETTE
Tid:20:15-21:45

Sted: SiO Athletica Domus (2D)

Dette blir en sassy time med MYE attitude! Her skal vi bli kvitt alt av eksamensstress og bare slippe oss løs: vi skal nemlig kanalisere vår indre Pussycat Doll med en koreo til “Buttons”! Timen vil ha noen komboer over gulvet, men det vil være en koreografibasert time. Nivået er litt øvet/åpent, så det anbefales å ha noe danseerfaring fra før. 

Anette er 23 år og går 4. året på lektorprogrammet ved UiO, i tillegg er hun instruktør hos OSI Gruppedans. Hun har danset siden hun var 6 år, først jazz og ballett, og hiphop fra hun var 12 år. Hun har tidligere konkurrert i hiphop duo, og deltok i VM i 2018. Har tidligere vært danseinstruktør i girly på NTNUI Dans.

Det Anette liker best med girly: det er en skikkelig confidence boost! Føler meg aldri mer selvsikker og sexy enn når jeg er på girly-timer!


Tirsdag 4. juni: HIP HOP MED ANNECKEN 

Tid:19:00-20:20

Sted: SiO Athletica Vulkan (sal Macro)

Det blir en mulighet til å slippe seg løs etter show og skolearbeid og by på egen personlighet. Stilen blir hiphop med oldschool-preg og vi skal danse til QUESO av AG Club, så det blir gøy. 

Annecken er 27 år fra Asker, jobber fulltid som marinbiolog. Hun danser hiphop og andre street styles (house, girly og afro fusion), seneste årene på NTNUI Dans i Trondheim og Subsdans i Oslo. Hun har vært  instruktør på NTNUI Dans og Step by Step Danseskole, og er nå hiphop-instruktør for OSI Gruppedans.


Onsdag 5. juni: HEELS MED SIRI

Tid:19:00-20:30

Sted: SiO Athletica Vulkan (sal Macro)


En heelsklasse med fokus på koreografi og vibes! For å delta på klassen må du ha med egne høyhælte sko som er komfortable å danse i. Det kan være en fordel å ha danset noe tidligere. Heels klassen legger vekt på å føle seg sterk og feminin, og utforske sitt eget bevegelsesmønster. Det vil bli lært bort en koreografi hvor man kan legge sitt eget preg og sin egen personlighet inn i dansen. 

Siri er profesjonell danser og musikalartist med flere år erfaring som instruktør. Hun har vært med på musikaler som «Grease» og «West Side Story», og har også jobbet for flere store norske artister. Siri har sin grunnteknikk fra hiphop, men har danset mange ulike dansestiler opp igjennom årene. Dette gjenspeiles derfor ofte i koreografiene hennes.


Torsdag 6. juni: COMMERCIAL JAZZ MED ANIL

Tid:18:15-19:45

Sted: SiO Athletica Blindern (sal 5)

Denne dansetimen kommer til å ha fokus på danseglede og musikalitet! Vi skal starte med oppvarming, teknikk og øvelser over gulvet før vi går over til koreografi. Nivået kommer til å være litt øvet. Vi skal danse til burnitup! av Janet Jackson & Missy Elliot, med en morsom og sassy koreografi!

Anil er 22 år og har erfaring med mange dansestiler; jazz, klassisk ballett, samtidsdans, hip hop og girly style, men har fokusert på samtidsdans og jazz på Oslo Kulturskole de siste årene. Det hun liker best med jazz-stilen, er at det er stor variasjon! Særlig commercial jazz, synes hunn er et stort selvtillit boost!


Fredag 7. Juni: MUSIKAL DANS MED MARIA ELISE

Tid:16:30-18:00

Sted: SiO Athletica Domus (2D)

Denne klassen vil vi danse til kjente slagere fra ulike musikaler gjennom hele timen. Det blir noe jazzteknikk før vi jobber med koreografi. I koreografiarbeidet vil ha ha fokus på uttrykk og danseglede💃💃

Maria Elise er 20 år og går 2. året ved Bårdar akademiet med fordypning i hiphop. Hun har tidligere gått på danselinjen ved Skien VGS. Har drevet aller mest med jazz og moderne, men har også noe erfaring innenfor teater og musikal, og synes det er veldig kjekt med dans innenfor den sjangeren også. Det hun liker best med dans er at man kan være kreativ samtidig som man er i aktivitet, og at det er en plattform hvor man kan koble ut og formidle det man ikke klarer å sette ord på. Hun elsker også at det er variert og alltid nye ting å lære.


Lørdag 8. Juni: COMMERCIAL - DUO EDITION MED SIRI OG EMBLA 

Tid: 13:30-15.00

Sted: Athletica Nydalen (sal 2)

Koreografi Duo Workshop (litt øvet/øvet) Dette er en klasse hvor fokuset ligger på å lære og plukke opp koreografi. Vi anbefaler å ha litt danseerfaring fra før av. Koreografien har elementer fra hiphop/commercial og jazz-teknikk. Koreografien gjøres i par, men man kan fint møte opp alene også! 

Siri og Embla er begge profesjonelle dansere og har jobbet sammen i flere år, både på større og mindre scener, og er også en del av samme dansegruppe. De har ulik danse-bakgrunn, som gjenspeiles i koreografiene. Siri og Emblas koreografier er derfor en blanding av mange dansestiler, så her får man litt av hvert! 


Lørdag 8. juni: GIRLY STYLE/COMMERCIAL - TYLA EDITION MED KHINMA

Tid: 15:15-16:45

Sted: Athletica Nydalen (sal 2)

Det er på tide å få opp sommerstemningen med Tyla! Nivået vil være litt øvet/øvet. Vi kjører klassen som en helt vanlig time med oppvarming, mulig litt teknikktrening, over-gulvet kombo og koreografi på slutten. Koreografien lener seg mer mot commercial-style (open style), enn en "ren" Girlystyle. Fokuset vil være store bevegelser, energi og selvfølgelig rom for egen-uttrykk, og noen av trinnene er også inspirert av afrofusion! Hovedmålet mitt er å gi alle en liten push SAMTIDIG som at vi skal kose oss og ha det gøy! Gleder meg masse til å se dere :)

Khinma er 21 år og går siste året på sosionomstudiet. Hun startet å danse hiphop på barneskolen, men har også erfaring med Girlystyle, dancehall og contemporary fusion gjennom NTNUI Dans. Som danser er hun veldig glad I å utforske nye stiler, og utfordre seg selv hele tiden. Hun trives også veldig med å lage koreografi og se kreativiteten komme til live! 

 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.