INSTRUKTØRER

Alle OSI Gruppedans' dansekurs ledes av en instruktør. De fleste instruktørene våre er selv studenter - noe vi er veldig stolte av. Snakk om å være en klubb av og for studenter!Silje Skålevåg

Underviser: Ballett (øvet)


Jeg er tidligere utdannet ballettdanser ved Kungliga Svenska Ballettskolan i Stockholm og har vært Trainee ved Boston Ballet School i USA. Jeg har primært erfaring i stilene ballett, moderne dans og karakterdans. For tiden studerer jeg jus ved Universitetet i Oslo, men dans er fortsatt en stor del av livet mitt og jeg gleder meg til å dele min kjærlighet for dans gjennom å være instruktør. 


Timene mine vil fokusere på bevegelseskvalitet, dynamikk og teknikk. For meg er det viktig å skape et rom der alle kan uttrykke sin egen unike dansekvalitet og danseglede!

Ragnhild Kolstad

Underviser: Ballett (litt øvet) og moderne (nybegynner/litt øvet)


Jeg tar en bachelor i dans med pedagogikk (fordypning i jazz) på Høyskolen Kristiana. Jeg har danset lenge hos Step By Step dansestudio i Trondheim og hos danselinjen på Trondheim Katedralskole. I fjor gikk jeg ett årsstudium i dans hans Spin Off Forstudium. Av dette har jeg fått erfaring i mange ulike stiler og har undervist tidligere. 


Mitt fokus for timene er danseglede og føle mestring i arbeidet.


Torstein Tysse Sætevik

Underviser: Jazz (nybegynner/litt øvet)


Jeg har danset siden jeg var ti år gammel på kulturskolen i Sogn og Fjordane, og etterhvert på danselinjen på Firda vidaregåande skule. Etter videregående startet jeg på Norges Dansehøyskole og går nå i 3. klasse. Jeg har hovedsaklig danset jazz og samtidsdans. I timene vil jeg ha høgt tempo med et fokus på danseglede. Det er viktig for meg at alle skal føle mestring uansett dansebakgrunn!
Ina Wavik Christensen

Underviser: Moderne (øvet)


Jeg har danset siden jeg var fire år gammel. Jeg har både danset på Balletskolen i Ski og gått på danselinja på videregående. Jeg har alltid elsket å danse og derfor er også kreativitet, glede og utforskning noe jeg ønsker å ha fokus på i timene. Andre personer jeg er rundt inspirerer meg!Sofie Grødal

Underviser: Hiphop (nybegynner/litt øvet)


Jeg studier i dag en bachelor i dans med pedagogikk på Høyskolen Kristiania institutt Norges Dansehøyskole, med fordypning i jazz. Jeg har siden 2016 undervist, i tillegg til å arrange og medvirke i ulike workshops, arrangementer og oppsetninger i Ålesund og Sykkylven. Noen av de største oppsetningene jeg har medvirket i er musikalen Peter Pan (2017) og Sleeping Beauty (2017), hvor hun jobbet som assistent og koreograf.


I dag jobber jeg som instruktør for OSI Gruppedans, Step Studio og Jump Dansestudio, i tillegg til å jobbe som frilans som utøver, pedagog og koreograf ved siden av.
Serine Torp Drejer

Underviser: Jazz (øvet)


Jeg har min danseutdannelse fra Balettakademien Stockholm hvor jeg spesialiserte meg i jazz. I tillegg har jeg studert ett år ved Broadway Dance Center New York og hatt flere kortere opphold i utlandet. Jeg har vokst opp i Stavanger hvor jeg gikk danselinjen på Bjergsted videregående skole, samtidig som jeg så godt som bodde på Steps Dansestudio. Nå studerer jeg medier og kommunikasjon ved OsloMet.

Det beste med dans er måten den binder oss sammen på, enten det er på klubben, på kjøkkenet eller i en sal. I mine klasser skal vi fokusere på å kose oss i teknikken. Vi skal danse med hjertet på utsiden av kroppen og utfordre oss selv til å være uredde. Men det aller viktigste, det er at vi skal ha det gøy.


Aagot Nordkvelle 

Underviser: Ballett (nybegynner/litt øvet)


Jeg danset på Lillehammer og Gjøvik dansesenter fra jeg var 5 til 17 år, senere gikk jeg på danselinje både på videregående og folkehøyskole. Jeg er utdannet på Bårdar, og har fagbrev i dans med fokus på ballett og moderne/jazz. Nå studerer jeg BA "Klart språk" på Blindern. For tiden er jeg veldig glad i commercial, ladystyle og kpop, men jeg tar alltid ballettimer som grunntrening!


Mine timer er for nybegynnere i ballett. Vi starter helt fra bunnen, og fokuserer på teknikk, styrke og bevegelseskvalitet. Målet mitt er at deltagerne skal oppdage at ballett ikke bare er en fantastisk dansestil, men også veldig god trening. Alle er velkommen uansett tidligere erfaring!


Jenny Bjørnsen

Underviser: Hiphop (øvet)


For øyeblikket går jeg Internasjonale Miljø- og Utviklingsstudier ved NMBU i Ås, men utenom studiene er det dansen som opptar meg mest. Danselysten ble vekket takket være Rogne Musikk- og Ballettsenter i Drammen, og har siden blitt en fast følgesvenn. Jeg har ingen formell utdanning i dans, men har vært med på flere dansecamper rundt om i verden, i tillegg til å vært med på en konkurrerende dansegruppe et år i England.


Dansen vil i disse timene ikke være et ork og slit, men utfordrende moro som vekker glede. Flere dansestiler innenfor hiphop vil bli introdusert for de som kommer, og en vil få sjansen til å oppdage akkurat den stilen som passer en selv best, enten om det blir house, popping, locking, voguing eller kanskje en god mix! Med samarbeid, fokus og motivasjon kommer en herlig gledesrus, så det er bare å knyte skoene og bli med!Eirin Rogdaberg

Underviser: Moderne (litt øvet)


Jeg er student ved Norges Dansehøyskole, der jeg tar en bachelor i samtidsdans. Før jeg begynte der, gikk jeg et år på Dans forstudium på Trøndertun Folkehøyskole, etter at jeg hadde gått danselinja på videregående skole.


Jeg underviser i moderne, og i danseklassene mine henter jeg mye inspirasjon fra releaseteknikk. For meg er det viktig at vi har det gøy mens vi danser og at det skal bli et sosialt rom, med trening og danseglede.Synne Fjellheim Wenger

Underviser: Hiphop (litt øvet)


Jeg har danset hiphop i flere år, og gått på danselinja ved Vågen videregående skole. Tidligere har jeg vært med i musikaler som Billy Elliot, Grease og Little Shop of Horros. Jeg har jobbet som danseinstruktør i Stavanger Freestyle Disco klubb i 2 år. Trente de hovedsakelig i Performing Arts, men har også jobbet med freestyle/slow og barn med spesielle behov. Nå studerer jeg Journalistikk på OsloMet.

 

Hiphoptimene mine er utfordrende, varierte og fulle av danseglede! Du får komme til en sosial arena hvor vi motiverer hverandre, og har det gøy!


Powered by: Bloc