INSTRUKTØRER

Alle OSI Gruppedans' dansekurs ledes av en instruktør. De fleste instruktørene våre er selv studenter - noe vi er veldig stolte av. Snakk om å være en klubb av og for studenter!Oda B. Heier

Underviser: Ballett 2


Jeg studerer medisin ved UiO, men har ikke klart å la være å danse ved siden av studiene. Ballett har jeg danset hele livet. Jeg er utdannet ved English National Ballet School i London og danset et par år med Nationalballetten før jeg begynte å studere. 

I timene mine fokuserer jeg på teknikk og bevegelseskvalitet, samtidig som jeg vil at klassen skal være en morsom treningsøkt.

Astri Arnesen

Underviser: Ballett 1 og Jazz 2


Jeg har danset på Attic Dansestudio i Drammen fra jeg var liten til jeg var 19 år. Der danset jeg alt fra ballett og musikal til ladystyle hiphop, moderne og jazz. Jeg gikk et år på forstudiumet MOTIO (akademiet for dans), der jeg i tillegg til dansen lærte mye om sang, skuespill og auditionteknikk. På Motio hadde vi mest ballett, jazz og moderne, men også litt step og flamenco. Etter MOTIO startet jeg på Norges Dansehøyskole der jeg nå går i 3. klasse, jazzfordypning. 


Mitt fokus i timene vil være et høyt tempo med litt utfordringer og mye danseglede.

Torstein Tysse Sætevik

Underviser: Jazz 1

Jeg har danset siden jeg var 10 år gammel på kulturskolen i Sogn og Fjordane og etterhvert på danselinjen på Firda vidaregåande skule. Etter videregående startet jeg på Norges Dansehøyskole og går nå i 3. klasse. Jeg har hovedsaklig danset jazz og samtidsdans. I timene vil jeg ha høgt tempo med et fokus på danseglede. Det er viktig for meg at alle skal føle mestring uansett dansebakgrunn!
Ina Wavik Christensen

Underviser: Moderne 2


Jeg har danset siden jeg var 4 år gammel. Jeg har både danset på ballettskolen i Ski og gått på danselinja på videregående. Jeg har alltid elsket å danse og derfor er også kreativitet, glede og utforskning noe jeg ønsker å ha fokus på i timene. Andre personer jeg er rundt inspirerer meg!
Hedda Dullum

Underviser: Ballett 1-2

Jeg har danset på Stjørdal kulturskole fra jeg var 4 til 19 år, og begynte på Norges Dansehøyskole her i Oslo etter vgs. Jazz og ballett har alltid vært en stor del av hverdagen min og derfor søkte jeg på en bachelor i jazzdans med pedagogikk. 

I mine ballettklasser er det fokus på teknikk og mye danseglede, der alle sitter igjen med en mestringsfølelse etter timene.


Jacob Gogstad

Underviser: Moderne 1, Hiphop 1–2 og 2 


Jeg har tatt hiphop-klasser i 10 år, og blant annet vært med på diverse forestillinger med "Extend-Art of Dance". Studerer for øyeblikket samtidsdans på Norges Dansehøyskole. 


I timene fokuseres det på detaljer i bevegelser. Vil også utfordre elevene med ulike bevegelseskvaliteter i timene.
Eirin Rogdaberg

Underviser: Moderne 1-2


Jeg er student ved Norges Dansehøyskole, der jeg tar en bachelor i samtidsdans. Før jeg begynte der, gikk jeg et år på dans forstudium på Trøndertun Folkehøyskole, etter at jeg hadde gått danselinja på videregående skole.


Jeg underviser i moderne, og i danseklassene mine henter jeg mye inspirasjon fra releaseteknikk. For meg er det viktig at vi har det gøy mens vi danser og at det skal bli et sosialt rom, med trening og danseglede.Jenny Bjørnsen

Underviser: Hiphop 1


For øyeblikket går jeg Internasjonale Miljø- og Utviklingsstudier ved NMBU i Ås, men utenom studiene er det dansen som opptar meg mest. Danselysten ble vekket takket være Rogne Musikk- og Ballettsenter i Drammen, og har siden blitt en fast følgesvenn. Jeg har ingen formell utdanning i dans, men har vært med på flere dansecamper rundt om i verden, i tillegg til å vært med på en konkurrerende dansegruppe et år i England.

Dansen vil i disse timene ikke være et ork og slit, men utfordrende moro som vekker glede. Flere dansestiler innenfor Hip Hop vil bli introdusert for de som kommer, og en vil få sjansen til å oppdage akkurat den stilen som passer en selv best, enten om det blir House, Popping, Locking, Voguing eller kanskje en god mix! Med samarbeid, fokus og motivasjon kommer en herlig gledesrus, så det er bare å knyte skoene og bli med!

Thea Evenstad

Underviser: Jazz 1-2


Jeg er student ved Norges Dansehøyskole på Høyskolen Kristiania. Her går jeg på 3. året bachelor med jazzfordypning. Tidligere har jeg gått danselinje ved Kongsbakken videregående skole. Jeg har også gått kulturskole siden jeg var 7 år i både Tromsø og Harstad. Har erfaring med stiler som jazz, ballett og moderne dans.

I mine timer ønsker jeg et fokus på å bringe fram dansegleden, og å ha det gøy!Levert av IdrettenOnline