INSTRUKTØRER

Alle OSI Gruppedans' dansekurs ledes av en instruktør. De fleste instruktørene våre er selv studenter - noe vi er veldig stolte av. Snakk om å være en klubb av og for studenter!Silje Skålevåg

Underviser: Ballett (øvet)


Jeg er tidligere utdannet ballettdanser ved Kungliga Svenska Ballettskolan i Stockholm og har vært Trainee ved Boston Ballet School i USA. Jeg har primært erfaring i stilene ballett, moderne dans og karakterdans. For tiden studerer jeg jus ved Universitetet i Oslo, men dans er fortsatt en stor del av livet mitt og jeg gleder meg til å dele min kjærlighet for dans gjennom å være instruktør. 


Timene mine vil fokusere på bevegelseskvalitet, dynamikk og teknikk. For meg er det viktig å skape et rom der alle kan uttrykke sin egen unike dansekvalitet og danseglede!
Ragnhild Kolstad

Underviser: Jazz (nybegynner/litt øvet)


Jeg tar en bachelor i dans med pedagogikk (fordypning i jazz) på Høyskolen Kristiana. Jeg har danset lenge hos Step By Step dansestudio i Trondheim og hos danselinjen på Trondheim Katedralskole. I fjor gikk jeg ett årsstudium i dans hans Spin Off Forstudium. Av dette har jeg fått erfaring i mange ulike stiler og har undervist tidligere. 


Mitt fokus for timene er danseglede og føle mestring i arbeidet.
Annika Rykhus

Underviser: Moderne (nybegynner/litt øvet)


Frøya Nyttingnes

Underviser: Moderne (litt øvet) og Jazz (Øvet II)


Jeg er student ved Universitetet i Oslo og går nå siste året på profesjonsstudiet i psykologi. Jeg har danset siden jeg var liten, både i stua, på ballettskolen i Ski, og på danselinje på VGS. Jeg har danset mange forskjellige stiler, men har en forkjærlighet for moderne og jazz. Jeg har også vært aktiv i OSI Gruppedans både i styret, showkomiteen og som deltaker. Nå gleder jeg meg til å være instruktør!

I dansetimene vil jeg ha fokus på mestring, utvikling og danseglede. Jeg er opptatt av at dansetrening skal være et hyggelig avbrekk fra hverdagen.Gjertrud Maria Moen

Underviser: Jazz (øvet I)

Jeg tar en bachelor i dans med pedagogikk (fordypning jazz) ved Høyskolen Kristiania, og er nå på mitt tredje og siste år. Jeg begynte å danse da jeg var fire år gammel, og har da danset på kveldsskolen i hjembygda. Senere gikk jeg danselinjen på Fagerlia videregående i Ålesund, samt danset på Ålesund Ballettskole på kveldstid. Jeg har opp gjennom danset både jazz og moderne, samt hiphop og ballett. 

 

I mine timer vil jeg legge fokus på at alle skal kunne føle mestring i løpet av timene. I tillegg til å føle at de har lært noe nytt, og utviklet sine danseferdigheter på en god og morsom måte. Dansetimene skal være et fint avbrekk fra en ellers travel studiehverdag, hvor man likevel skal kunne kjenne at man lærer og utvikler seg. 


Juni Marie Benjaminsen

Underviser: Hiphop (øvet)


Jeg har drevet med kunstløp i 13 år, så dans og musikk har alltid vært en stor del av livet mitt. Etter jeg sluttet med idretten har jeg brukt mer tid på dans og utforsket min glede for hiphop enda mer. Jeg har gått et par semestre på QuickStyle Studio hvor jeg fikk utfordret meg selv mye, og etter det har jeg selv vært med på OSI Gruppedans i hiphop og hatt stor glede av det.

Målet for timene mine vil først og fremst være å ha det gøy og åpne for at folk kan legge sin egen vri på koreografiene. Jeg håper folk vil finne sin stil og stemme som dansere, og gjøre koreografien til sin egen. Jeg tror selvtillit og mestring er noe av det viktigste innen hiphop og ønsker at alle skal kunne mestre koreografien best mulig, slik at man kan utfordre seg selv til å legge på det lille ekstra som tar koreografien til det neste nivået.Eirin Rogdaberg

Underviser: Moderne (øvet)


Jeg er student ved Norges Dansehøyskole, der jeg tar en bachelor i samtidsdans. Før jeg begynte der, gikk jeg et år på Dans forstudium på Trøndertun Folkehøyskole, etter at jeg hadde gått danselinja på videregående skole.


Jeg underviser i moderne, og i danseklassene mine henter jeg mye inspirasjon fra releaseteknikk. For meg er det viktig at vi har det gøy mens vi danser og at det skal bli et sosialt rom, med trening og danseglede.Zaneta Brzozowska

Underviser: Hiphop (nybegyner/litt øvet) og Hiphop (litt øvet)


Jeg studerer Informatikk: design, bruk og interaksjon på Universitet i Oslo og går nå siste året bachelor. Jeg har danset siden jeg var liten og har danset både solo og i gruppa. Jeg har drivet med gruppedans frem til jeg var 15år. Etter det har jeg fokusert mer rundt å lære koreografier. Jeg har gått noen semester på QuickStyle Studio hvor jeg fikk utvikle mer min egen stil og utfordre meg selv. Tidligere har jeg vært deltaker i OSI Gruppedans hvor jeg tok timer i Hiphop Øvet.

Målet for timene er å ha det gøy og spre danseglade sammen. Etter timene vil jeg at deltakere skal forstå grunnleggende hiphop prinspier og ha lyst å fortsette å utvikle seg selv innen dansestilen. 

 Aagot Nordkvelle 

Underviser: Ballett (nybegynner/litt øvet)


Jeg danset på Lillehammer og Gjøvik dansesenter fra jeg var 5 til 17 år, senere gikk jeg på danselinje både på videregående og folkehøyskole. Jeg er utdannet på Bårdar, og har fagbrev i dans med fokus på ballett og moderne/jazz. Nå studerer jeg BA "Klart språk" på Blindern. For tiden er jeg veldig glad i commercial, ladystyle og kpop, men jeg tar alltid ballettimer som grunntrening!


Mine timer er for nybegynnere i ballett. Vi starter helt fra bunnen, og fokuserer på teknikk, styrke og bevegelseskvalitet. Målet mitt er at deltagerne skal oppdage at ballett ikke bare er en fantastisk dansestil, men også veldig god trening. Alle er velkommen uansett tidligere erfaring!Lina Ramsli

Underviser: Jazz (litt øvet) og ballett (litt øvet)


Jeg har danset hele livet og «vokste opp» på Steps Dansestudio i Stavanger. Jeg gikk danselinja på videregående og studerte dans ved Spin Off i Oslo i 2015/16. I 2017 tok jeg danseklasser i Los Angeles i 4 uker. Nå studerer jeg Paramedisin ved OsloMet og gleder meg til å undervise i Jazz og Ballett ved OSI Gruppedans. 

 

I mine klasser blir det fokus på danseglede, musikalitet og utvikling. 

 
[Navn]

Underviser: Hiphop Girly Style (åpent nivå) og Hiphop (nybegynner/litt øvet II)


Informasjon kommer