INSTRUKTØRER

Alle OSI Gruppedans' dansekurs ledes av en instruktør. De fleste instruktørene våre er selv studenter - noe vi er veldig stolte av. Snakk om å være en klubb av og for studenter!

Silje Skålevåg

Underviser: Ballett (øvet)


Jeg er tidligere utdannet ballettdanser ved Kungliga Svenska Ballettskolan i Stockholm og har vært Trainee ved Boston Ballet School i USA. Jeg har primært erfaring i stilene ballett, moderne dans og karakterdans. For tiden studerer jeg jus ved Universitetet i Oslo, men dans er fortsatt en stor del av livet mitt og jeg gleder meg til å dele min kjærlighet for dans gjennom å være instruktør. 


Timene mine vil fokusere på bevegelseskvalitet, dynamikk og teknikk. For meg er det viktig å skape et rom der alle kan uttrykke sin egen unike dansekvalitet og danseglede!


Ragnhild Kolstad

Underviser: Jazz Øvet 1


Jeg tar en bachelor i dans med pedagogikk (fordypning i jazz) på Høyskolen Kristiana. Jeg har danset lenge hos Step By Step dansestudio i Trondheim og hos danselinjen på Trondheim Katedralskole. Jeg gikk også på Spin Off forstudium i dans i sesongen 19/20. Av dette har jeg fått erfaring i mange ulike stiler og har undervist tidligere. 


Mitt fokus for timene er danseglede og å føle mestring i arbeidet.Eirin Rogdaberg

Underviser: Moderne (øvet) og Moderne (Litt øvet)


Jeg er student ved Norges Dansehøyskole, der jeg tar en bachelor i samtidsdans. Før jeg begynte der, gikk jeg et år på Dans forstudium på Trøndertun Folkehøyskole, etter at jeg hadde gått danselinja på videregående skole.


Jeg underviser i moderne, og i danseklassene mine henter jeg mye inspirasjon fra releaseteknikk. For meg er det viktig at vi har det gøy mens vi danser og at det skal bli et sosialt rom, med trening og danseglede.


Juni Marie Benjaminsen

Underviser: Hiphop (øvet)


Jeg har drevet med kunstløp i 13 år, så dans og musikk har alltid vært en stor del av livet mitt. Etter jeg sluttet med idretten har jeg brukt mer tid på dans og utforsket min glede for hiphop enda mer. Jeg har gått et par semestre på QuickStyle Studio hvor jeg fikk utfordret meg selv mye, og etter det har jeg selv vært med på OSI Gruppedans i hiphop og hatt stor glede av det.

Målet for timene mine vil først og fremst være å ha det gøy og åpne for at folk kan legge sin egen vri på koreografiene. Jeg håper folk vil finne sin stil og stemme som dansere, og gjøre koreografien til sin egen. Jeg tror selvtillit og mestring er noe av det viktigste innen hiphop og ønsker at alle skal kunne mestre koreografien best mulig, slik at man kan utfordre seg selv til å legge på det lille ekstra som tar koreografien til det neste nivået.


Annika Rykhus

Underviser: Jazz Øvet 2


Jeg studerer jazzdans med pedagogikk på Høyskolen Kristiania, og går nå siste året på bacheloren. Jeg begynte rett på studiet etter å ha gått danselinja ved Stange videregående skole. Samtidig som jeg gikk der danset jeg på PsDans, som er kveldsskole på Hamar. Jeg har de siste årene fått mer erfaring med å undervise, og stortrives med det.

I mine klasser vil jeg at det skal være et åpen rom hvor vi kan utforske jazzdansen, skape danseglede og føle på mesting.
Zaneta Brzozowska

Underviser: Hiphop (litt øvet)


Jeg studerer Informatikk: design, bruk og interaksjon på Universitet i Oslo og går nå siste året bachelor. Jeg har danset siden jeg var liten og har danset både solo og i gruppa. Jeg har drivet med gruppedans frem til jeg var 15år. Etter det har jeg fokusert mer rundt å lære koreografier. Jeg har gått noen semester på QuickStyle Studio hvor jeg fikk utvikle mer min egen stil og utfordre meg selv. Tidligere har jeg vært deltaker i OSI Gruppedans hvor jeg tok timer i Hiphop Øvet.

Målet for timene er å ha det gøy og spre danseglade sammen. Etter timene vil jeg at deltakere skal forstå grunnleggende hiphop prinspier og ha lyst å fortsette å utvikle seg selv innen dansestilen. 

 Sandra S. Jacobsen

Underviser: Moderne (Nybegynner/Litt Øvet)


Jeg går nå siste året på master i geofag og har alltid danset ved siden av skolen. Jeg startet med ballett da jeg var 5 år og begynte med jazz da jeg var 13 år. På videregående gikk jeg danselinja i Moss og ble veldig glad i moderne. Etter vgs ble jeg medlem i OSI Gruppedans og har vært det siden 2017.

 

Jeg ønsker at mine timer skal være et fristed fra stress og mas og at vi sammen skal skape et miljø der vi kan utforske ulike rytmer og bevegelser. For meg er det viktigste at alle har det gøy og føler at de mestrer timene. Astrid Sophie Ulleland

Underviser: Ballett (Nybegynner/Litt Øvet)


Jeg har vokst opp like ved en ballettskole hvor jeg trente mange ulike former for dans, men det var alltid klassisk som jeg følte jeg mestret best. Dansen har alltid vært en del av min hverdag og hvis jeg får en mulighet så danser jeg uten stopp. Gjennom årene har jeg deltatt på utallige forestillinger og kulturarrangementer med andre danser og jeg har trent med OSI gruppedynamikk tidligere.  

 

Mine klasser skal først og fremst være et sted for å skape danseglede. I tillegg til at jeg ønsker at alle skulle kunne få mulighet til å kjenne på denne mestringsfølelsen som man får ved å trene ballett.

 Anette Antal

Underviser: Ballett (Litt Øvet)


Jeg er tidligere utdannet ballettdanser ved Kunsthøgskolen i Oslo og har de siste 10 årene jobbet som danser ved ulike operahus og teater i Norge og Europa. For øyeblikket studerer jeg fysioterapi ved OsloMet storbyuniversitet, men dansen er fortsatt en veldig viktig del av livet mitt. Gleden min for dans, musikk og bevegelse er noe jeg ønsker å ta med meg inn i timene og dele med studentene. Jeg har størst erfaring inne stilene klassisk ballett og moderne dans, men har også danset både musikaler, jazz og operetter.

I timene mine ønsker jeg å ha fokus på danseglede, musikalitet og teknikk. Jeg ønsker å Ikke bare lære bort ballett som en teknisk danseform, men også som en kunstform hvor alle har rom til å utrykke seg.


Silje Nåtedal

Underviser: Jazz (Nybegynner/Litt Øvet)


Jeg studerer på Høyskolen Kristiania hvor jeg tar en bachelor i jazzdans med pedagogikk. I 2019/20 gikk jeg et år på Motio- forstudium i dans og musikkteater, og nå går jeg mitt siste år høyskolen. 

I mine timer ønsker jeg at deltakerne skal føle mestring og danseglede. I tillegg ønsker jeg at deltagerne i løpet av semesteret skal ha fått kjennskap til grunnleggende prinsipper og terminologi innenfor jazzdans.   

 
Christina Skogheim

Underviser: Hiphop Girly Style (Litt Øvet) og Jazz (Litt Øvet)


Jeg har danset aktivt siden jeg var liten, og har i løpet av denne tiden fått være med på «på tå hev» med den norske opera, vunnet medaljer fra internasjonale mesterskap, og deltatt og koreografert for store arrangementer i Sydney, Australia. 

Mitt mål som instruktør er å bidra til å bygge selvtillit gjennom koreografi og å hjelpe folk å slippe seg løs. I hip hop girly style (litt øvet) legger jeg mye fokus på «groove» og «sass» i koreografien mine, og i jazz (litt øvet) er fokus på uttrykk, energi og teknikk. 

Jeg er opptatt av at dansetimene mine skal være inkluderende, engasjerende og samtidig gi danserne en god utfordring.

 Anette Børstad

Underviser: Hiphop (Nybegynner/Litt Øvet) og Hiphop Girly Style (Nybegynner/Litt Øvet)


Jeg går lektorprogrammet ved UiO, med nordisk og samfunnsfag. Jeg har danset helt siden jeg begynte på barneskolen, og har vært innom mange ulike sjangre og stiler. Tidligere har jeg også konkurrert i hiphop, og vørt på et par konkurranser både i duo og grupper. Jeg har også vært instruktør i både hiphop og girly ved NTNUI dans. 

I timene mine er det mye fokus på koreografier og attitude. Likevel er det viktigste for meg å kunne spre danseglede, og hjelpe mine elever til å kjenne på mestringsfølelse i timene og utvikle seg som dansere.