Nytt semester!

Postet av Gruppedans den 15. Aug 2022


Endelig kan vi si velkommen til et nytt semester hos OSI Gruppedans! Dette semesteret er det danseklasser i Jazz, Moderne, Ballett, Hiphop og Hiphop Girly Style! Alle stilene har tre nivåer, med unntak av Hiphop Girly Style som har to. Som om det ikke var nok kan du også dette semesteret bli med på hvor mange kurs du vil for den samme lave prisen, det kan være ett, to eller fem kurs i uka! 

 

Timeplanen ligger på nettsiden vår, klikk deg inn og se hvilke klasser du vil prøve ut de neste ukene og melde deg på. 

 

Mandag 22 august starter prøveukene hos oss. De er i uke 34 og 35, og alt er gratis og uforpliktende. Bare kom og møt opp, vi kan endelig fylle salene uten å tenke på meteren!

 

Påmeldingen vil åpne i slutten av første prøveuke, altså uke 34, så vær tålmodig rundt dette - vi jobber med det! Det fine er at uten koronaregler har vi økt kapasitet og flere vil kunne bli med på kursene våre enn tidligere. 

 

I høst som tidligere har vi show på Chateu Neufs storscene i november, men om du ikke vil være med der er det helt greit, da er du bare med på de ukentlige dansetimene. 

 

Ellers kan du glede deg til flere helge-workshops og filmkvelder sammen med gjengen du blir kjent med utover høsten, og danseglade studenter fra de andre kursene.

 

Link til priser: https://gruppedans.osi.no/p/50430/forutsetninger-og-priser

Link til timeplan: https://gruppedans.osi.no/p/50432/kursplan

 

Sees på trening i høst!

 

Stor klem Styret i OSI Gruppedans